Pynt opp med et nytt speil i stua!

/annonse/

Har du også en halvveis mørk krok i stua som du ikke helt vet hva du skal gjøre med? Ingen planter trives jo der, og det er ikke sikkert at du finner et godt sted for en lampe heller. Sånne hjørner blir fort bare bortglemte. Men visste du at du lett kan gi hele stua et løft med en bitteliten tweak?

Om du setter opp et speil akkurat der, så vil det gjøre tre ting for deg. For det første skaper det illusjon av liv. Det som beveger seg foran speilet vil jo reflekteres i det, og dermed live opp hele rommet. For det andre reflekterer speilet lyset fra resten av rommet, og for det tredje gjør det rommet visuelt større.

Som en bonus får du jo selvsagt også muligheten til å speile deg. Akkurat det kommer utrolig godt med på dager hvor flere skal stelle seg samtidig. Et ekstra speil i hus gjør underverker akkurat da, og portable sminkebord kan settes opp hvis flere står i kø for å komme inn på badet.

Ikke trenger det å være så dyrt heller. Du finner mange rimelige og vakre speil hos BGA Fotobutikk. Utvalget her er godt, så du finner helt sikkert noe som passer perfekt til din stil der inne – ta deg en tur inn og la deg inspirere!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *