Restaurantsofa i gangen?

/reklame/

Det er mye mulig det jeg er jeg som begynner å bli gammel. Det går ikke like lett å kjippe på seg skoene lenger, i alle fall ikke som det var når jeg var 16. Jeg har lenge ønsket meg en mer komfortabel garderobeopplevelse, for å si det sånn.

Faktisk sitter jeg nå og drømmer om å ha en sofa der ute også. Ja, ikke sånn stor stuesofa, da. Noe mindre noe. Som for eksempel en restaurantsofa. Du vet, en sånn en:

Så kan man sitte mykt mens man skor seg, og ikke minst sitter du mykt når du kler på barna. Hadde ikke det vært litt fin luksus i hverdagen? 😊

AZdesign kan du også ta med deg en god stol å sitte på mens du er ute med ungene. Dette er egentlig en restaurant stol, men den funker. Det er jo ingen grunn til å sitte på en hard krakk om du ikke må!

Hos AZdesign kan du også bestille enklere stablestoler, sånn at du kan dekke på større bord til familieselskaper og lignende.

Snart er det – så sant vi ikke blir nedstengt igjen på grunn av koronaen – konfirmasjonstid, og det kan være lurt å tenke på hvor mange som skal til bords.

Du finner alt fra festlige farger til mer klassisk vakre stoler og restaurantsofaer der inne, og du kan velge mellom alt fra plast til fløyel! Du finner med andre ord stoler til alle typer familiebegivenheter. Hva med fargerike og moderne plaststoler til den yngre garde, og fløyelsputer med god støtte i ryggen til de eldre?

Du har mye å velge mellom for å gjøre sammenkomsten perfekt. Jeg tror selv jeg ville foretrukket de mer klassiske stolene, med myke puter. Etterhvert som jeg blir eldre, legger jeg nemlig mer og mer merke til at komfort faktisk er viktig.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *