Drømmer du om forlovelse?

/reklame/

Jeg husker da jeg var en ung og håpefull pike, hvor fint det var å drømme om både frieriet og bryllupet som skulle skje bare jeg ble gammel nok. Alle delene av drømmen var viktig, selvsagt, men forlovelsesringen var på en måte det første steget inn i drømmelivet mitt.

Den gangen var det dog en ulempe med hele drømmeprosessen. Tilgangen på informasjon og inspirasjon begrenset seg gjerne til det som ble vist på TV eller i ukebladene. Internet var jo ikke engang påtenkt enda, og drømmestoffet ble jo også deretter.

Tiden har selvsagt forandret seg nå, og det er mye lettere å finne bilder og konkret informasjon om alt man trenger. En av de fine sidene som har kommet, er VANBRUUN sin hjemmeside. Her kan du bla deg gjennom flere forskjellige kategorier med forlovelsesringer, og de tilbyr åpent kjøp i 90 dager. Frakten er fri.

Utvalget i ringer er også veldig godt. De første bildene som vises på siden, er sølvringer – men fortvil ikke. Om du heller vil ha gull, kan du klikke deg inn på hver enkelt ring og finne flere varianter der.

Dette er mine tre favoritter fra VANBRUUNs forlovelsesringer:

Er de ikke vakre? 😍

Den første heter Grace, og har en rosa safir. Den andre er en enklere alliansering som heter Leoni, og den tredje skjønnheten er en solitærrring ved navn Cornelia.

Du kan selv justere både bredde på ringen og størrelse på edelstenen, for å få den akkurat slik du drømmer om å ha den.

Det er vanskelig å velge, ikke sant? 😊Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *