Plakater til barnerommet

annonse

Jeg vet ikke med deg, men jeg liker veldig godt å fornye heimen litt innimellom. Spesielt barnerommet er et rom som stadig er i forandring etterhvert som ungen vokser, og det kan av og til være vanskelig å finne ut hvordan man oppgraderer det billig og enkelt.

Et supertriks kan være å holde møblene noenlunde nøytrale, men heller fokusere på resten av estetikken i rommet. Gardiner kan for eksempel lett byttes, og det samme kan veggpynten.

Det er så enkelt, og det gjør en så stor forskjell!

Spesielt er det enkelt når utvalget er stort og hvert bilde ikke koster så mye. Desenio har et fantastisk fint utvalg. Bare barnekategorien der har over 382 bilder, så du finner alt fra søte bilder til babyrommet til litt kulere bilder til tweenageren din.

Se bare her:

Til babyrommet ville jeg kanskje valgt denne:

Femåringen kunne kanskje fått denne:

Og til enda litt større unger…. er lite råd på veien fra mor:

Når det kommer til utvalg, har de egentlig alt du trenger på Desenio. Om poden er interessert i dinosaurer eller planeter, har de det der inne. Søte bambier, inspirerende sitater… You name it, du finner noe for enhver smak og alder.

Det skal ikke så mye til for å endre feelingen i hele rommet. Bare noen små bilder gjør seg utrolig godt, og når det er så enkelt og billig å bytte det ut etter som ungen og interessene vokser og forander seg, så er det egentlig ikke så mye å lure på.

Om du bestiller for over 399 kroner, får du også frakten gratis. Dette er dermed et utmerket alternativ om du vil ha gode løsninger på julegavene i år også – gi bort et bilde! Har du en vegg med plass til å henge noe på, finner du helt sikkert noe som vil passe perfekt hos Desenio. Det tar 2-5 dager, så har du pakken i posten.

Hvilke ville du valgt?Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *