Møbler til en voksende familie

annonse | AZdesign

Vi er midt i romjula, og jeg skal vedde på at min familie ikke er alene om utfordringen med å finne sitteplasser til alle som kommer på besøk. Små barn er ikke like små lenger, og nye sjeler kommer jo også til etterhvert. En familie i vekst må jo tilpasse seg, og det inkluderer møblementet. Ikke til å komme utenom! 🙂

Så i dag vil jeg komme med et lite tips: Lær av restaurantkjedene! Om det er noen som kan kunsten å plassere folk rundt et bord, er det jo dem.

AZdesign.no har løsningene du trenger. Se i kategorien restaurant møbler, så skjønner du hva jeg mener. Går du derfra og videre inn på restaurantstoler, så ser du hvilke muligheter du har neste gang du skal plassere familiemedlemmene på best mulig måte.

Jeg liker spesielt de flerfargede stolene, og ser for meg at de vil gjøre lykken i både barnedåp og barnebursdager i lang fremtid. De er lette å stable vekk, og jeg synes fargene frisker godt opp i det som kanskje ville blitt en ganske stiv familieaffære.

Et av mine konstante problemer i denne leiligheten, er at stuebordet vårt er ganske lavt. Spisestuestolene er rett og slett for høye for et komfortabelt teselskap, og det er begrenset med plass i sofaen.

Et annet produkt jeg falt for, er derfor sittepuffene! De er jo så enkle å bare skyve inn under bordet når de ikke er i bruk, de er fine å ha på barnerommet, og de passer veldig godt om familien skal sitte rundt et relativt lavt stuebord og drikke kaffe.

Disse ville løst mange problemer i dette hjemmet, og jeg tror sannelig de ville inspirert til litt flere teselskapinvitasjoner også. Det er aldri dumt å ha nok sitteplasser til alle!

Hvilke ville du valgt?

Og hvordan løser du plasseringsutfordringene i ditt hjem?Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *