Hold orden på minnene dine

/annonse/

Du vet, før i tida var det ganske enkelt. Da sendte vi bildene til fremkalling, og så hadde vi dem der i en skuff frem til vi fikk satt dem inn i et fotoalbum. Hjemme hos foreldrene mine står det album på album med babytid, ferier og alle slags feiringer. Bildene finnes der, håndfaste og fine. Og det er bare å bla i dem.

Det er ikke like lett lenger. For de fleste er bildene nå digitale, og de ligger der på en pc et eller annet sted. Om laptopen byttes ut, må bildene flyttes over – eller de blir værende der, på en pc som ikke engang er fremme mesteparten av tida. Det er ikke bare for ungene å friske opp minner og slektstilhørighet når de vil lenger. Jeg tror vi går glipp av noe der. Bilder er viktige. De knytter bånd over tid og sted, om familien bor for langt borte til at barna har daglig kontakt med dem eller tidligere generasjoner begynner å bli borte.

Heldigvis går det an å hente bildene frem bildene igjen. Smartphoto.no har løsningene i så måte. Du kan for eksempel lage kalendere, klistremerke og plakater, og du kan også lage dine egne fotobøker. På den måten får du samlet alle minnene på ett sted, som kan være tilgjengelig i bokhylla for alle. Hva med å gi barna en fotobok for hvert år som går, for eksempel? Da har de til slutt alle de viktige minnene i en egen bokserie! Og så kan du lage temabøker for alle store feiringer eller ferier dere drar på sammen.

Smartphoto åpner også muligheten for å leke litt med personlig design. For litt større unger (eller for deg selv!) kan du til og med lage mobildeksel med dine egne bilder på, eller du kan lage kule gaver som du designer selv. Barnas tegninger kan bli fine dekorasjoner på familiens matbokser, for eksempel, eller dere kan designe deres helt egne penalhus til skolestart!

Hva vil du gjøre med minnene dine?Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *