Businessguide for internetbaserte mammaer

Sitter du med hodet fullt av drømmer, uten helt å vite hva du skal gjøre eller hvordan du skal gjøre det? Skulle du ønske noen bare kunne ta deg i hånda og guide deg gjennom jungelen av valgmuligheter, eller i det minste gi deg et snilt, lite dytt i riktig retning? Carrie Lauth har vært der du er nå. En gang i tiden lanserte hun en liten webside, ment for å tjene akkurat nok penger til å kjøpe tøybleier. Men så ble hun plutselig alenemamma, og hennes brennende ønske om å fortsatt være hjemme med barna sine har nå resultert i at hun tjener mer penger hjemmefra enn hun noengang gjorde som arbeidstaker. I The Natural Mom Business Guide forteller hun deg gjerne hvordan hun kom dit.

Det finnes mange mammaer der ute som har talenter og evner de lett kan tjene penger på. Problemet er bare veldig ofte at de ikke vet hvordan, og derfor har Carrie Lauth skrevet en utførlig, steg-for-steg-veiledning spesielt rettet mot mammaer. Her finner du ingen nettsjargong, vanskelige ord og uttrykk eller håpløse oppgaver du kanskje ikke har noen forutsetning for å forstå. Hun vet at du kanskje ikke har satt dine ben i et ftp-program før. Hun vet at du ikke er noen dataekspert som «kan alt» – da ville du sikkert gjort noe med det allerede. Og hun vet at du kan klare det likevel.

Lettfattelighet til tross, denne guiden er mye mer enn en så-gjør-vi-så-oppramsing av hvordan du skal gjøre det og ferdig med det. Forfatteren klarer nemlig å skrive så levende, inspirerende og godt at leseren selv begynner å forestille seg hvordan dette kan bli – og plutselig sitter man der og merker at man har kommet på mange flere ideer helt på egenhånd, i tillegg til dem man får servert. Teksten er også krydret med linker til andre steder som kan lære deg mer om spesielle temaer, slik at det i det hele tatt tar forbausende lang tid å komme gjennom guidens 52 sider. Derfor bør du faktisk ha en notatblokk ved siden av når du leser den, slik at du kan rable ned dine egne, briljante ideer underveis.

The Natural Mom Business Guide følger hele prosessen, fra hvordan du velger deg et tema og smalner dette ned til en spesiell nisje, gjennom lansering og markedsføring og helt frem til du har din egen inntektskilde. Den forteller deg det du trenger å vite om affiliateprogrammer og nyhetsbrev, den forteller deg hva du bør tenke på når du skal utforme det visuelle uttrykket på siden din, og den forteller deg tilogmed hvordan du kan generere nok penger til å faktisk komme i gang.

Men det stopper ikke der. I tillegg til selve eboka, får man nemlig tilgang til en hel masse andre ressurser. Her finner du blant annet både lydopptak og instruksjonsvideoer, en liste med ressurser, intervjuer med andre hjemmemammaer som har oppnådd suksess og informasjon om hvordan du kan starte ditt eget affiliateprogram.

En annen ting som teller positivt ut, er at forfatteren faktisk er tilgjengelig. Vi på Hjemmemamma.com var usikre på en liten bit med informasjon i et nyhetsbrev, sendte en mail – og fikk svar før halvannen time var gått.

Guiden og alle bonusene er på amerikansk, og det er et par ting i den som kanskje ikke passer like godt for det norske markedet. For det første snakker hun om at man bør lage sin egen nettside hvis man driver med direktesalg, noe som enkelte av de norske MLM-selskapene ikke alltid ser på med like blide øyne. For det andre er denne guiden og alt bonusmaterialet skrevet (eller snakket) på engelsk/amerikansk, og selve presentasjonssiden er kanskje litt i overkant positiv sett med norske øyne. Språkbarrieren blir likevel ikke så høy, takket være at hun velger en dagligdags stil fri fra fagtermer og vanskelig dataspråk.

Alt i alt er dette et svært godt produkt man kan ha glede av lenge – og bare motivasjonsfaktoren i seg selv er verdt sin vekt i gull. Hjemmemamma.com anbefaler den herved på det varmeste, og ønsker deg samtidig lykke til med prosjektet ditt!

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *