Spar enkelt penger på utstyr og klær til de minste

/annonse/

Klær og utstyr til barn og baby kan være en kostbart for mange barnefamilier. Det tar ikke lang tid før de minste vokser ut av klærne sine og man må gå til innkjøp av nytt. I denne artikkelen vil du få noen tips om hvordan man kan spare penger på klær og utstyr for barn og baby. Gjenbruk, salg og rabattkoder er blant noen gode tips.

Kjøp klær og utstyr i nøytrale farger

Det frister kanskje å kjøpe inn mye rosa til sin lille datter, eller typiske gutteklær til sin sønn. Et tips er å handle inn kjønnsnøytrale farger som en eventuell lillebror eller lillesøster kan arve. Dere kan spare mye penger ved å legge til side klær og utstyr til nestemann. Da de minste vokser fort ut av klærne sine, kan det være lurt å kjøpe klær i en større størrelse slik at barnet kan bruke det noen måneder lengre.

Bytt og lån av venner og familie

Spør de nærmeste rundt deg om de har noe dere kan bytte og låne. Dere har kanskje noen i deres omgangskrets som også har barn og som dere enten kan låne bort til, eller kan låne av. De siste årene har en mentalitet om å dele med andre for å spare miljøet kommet mer i fokus. Man trenger faktisk ikke alltid kjøpe nytt!

Kjøp og selg brukt enkelt over nett

Det har også blitt mer populært å kjøpe og selge brukt. Det finnes flere nettsider hvor man kan handle klær og utstyr som er brukt til en billig pris. Selg også det du selv ikke bruker over nett. Finn.no sitt torg har flere tusen produkter til salgs. Man kan enkelt legge ut varer på deres nettside, og det er helt gratis!

Spar penger ved å handle på nett med rabattkoder

Stor konkurranse presser butikker til å ha hyppig salg for å tiltrekke seg kunder. Det finnes flere nettbutikker for baby og barn som alltid har gode tilbud og rabatter. Nettsider som Saleduck.no samler enkelt de nyeste tilbudene og rabattkodene fra nettbutikker innen kategorien barn og baby, i tillegg til at nettsiden også tilbyr flere eksklusive rabattkoder.

Jeg håper at disse tipsene vil hjelpe deg til å spare penger! Det finnes, som du ser, en rekke gode alternativer til å handle nytt i butikk.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *