Ny artikkelserie: 10 ting til jul

Dette vil kanskje komme som et sjokk på noen av dere, men visste du at i skrivende stund er det faktisk bare 10 uker igjen til jul? Julemarsipanen er på plass i butikkhyllene, og snart vil den første nissen dukke frem fra halmen i fjøset sitt også.

Når  man er hjemmemamma, så har man for det første  mindre penger å rutte med, og for det andre blir det mer å gjøre hjemme. Et hus hvor det leker og lever barn hele døgnet har et betraktelig mye større behov for julerengjøring enn et hus hvor hele familien er ute mesteparten av dagen, og juleforberedelsene får også en helt annen dimensjon når de skal foregå hjemme fremfor i en barnehage.

Det betyr bare én ting: om du vil ha en forholdsvis stressfri jul i år, så er det bare å begynne på forberedelsene! For min del tenker jeg i alle fall hvert eneste år at «jeg skulle ha begynt mye tidligere!», og desto bedre man planlegger ting desto bedre vil det erfaringsmessig gå.

Derfor vil det her på Hjemmemamma.com komme en artikkelserie med 10 ting man kan gjøre for å redusere både stress og forbruk til jul. Disse artiklene vil publiseres på torsdager frem til den siste uka før jul, så følg med!

Kanskje julekvelden for en gangs skyld vil komme litt mindre brått på kjerringa i år? 😉

Her er artiklene, og listen oppdateres etterhvert som de publiseres:4 kommentarer

 • Anne-Grete

  Hei!
  Liker godt desse sidene dine her, og er enig i at alt ligger i god planlegging!

  Så lurte eg på om du kanskje ville lage en «Hjemmemamma’s Plan for Juletilværelsen» og legge ut? Med slike fine lister som du har på den ordinære planen. Viss ikkje lagar eg det berre til sjølv, det er jo ingen problem, men hadde vært gøy å hatt det i samme stil som den ordinære, då den står fint i permen min på kjøkkenet 🙂

 • Nienna

  Hei på deg!

  Det var en kjempegod idé, men jeg tror dessverre ikke jeg rekker det nå på så kort tid. Kanskje neste år, dog! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *