Inspirasjon til sommerkjøkkenet

/Reklame for Cellbes/

En av de fine tingene med sommeren, er at man kan la interiøret gjenspeile den florlette og friske atmosfæren ute, og ta med seg den gode følelsen inn i hjemmet også. Kjøkkenet er et rom som ellers fort kan bli litt tungt og kaotisk, spesielt når det er så varmt som det er nå, og man kanskje ikke har lyst til å tilbringe så mye tid på matlaging og andre nødvendige ting. Da hjelper det med litt friske og lette farger rundt deg!

Cellbes har mye fint for både kvinne og mann, men de har også et godt sortiment for heimen. I dag har jeg lagd en liten collage til deg med inspirasjon til hvordan du kan lage deg et fint sommerkjøkken!

Jeg liker så godt det friske hvite og grønne, sammen med en liten dæsj med farge på. Det gir hele rommet et løft, samtidig som det fortsatt kjennes så rent ut som et kjøkken skal.

kaffekopper // gardiner // kjøkkenhåndklær // duk // forkle // kakefat

DETTE er et kjøkken jeg har lyst til å være på! Tenk deg og sitte her med en venninne og drikke kaffe, mens barna leker ute og bare kommer innom nå og da for å snike til seg en liten kake fra kakefatet? Mhm. Jeg tar gjerne i mot invitasjon til kaffeselskap! 🙂

Ellers håper jeg dere nyter varmen, og at dere passer på å få i dere nok drikke. Husk også å holde ungene ute av sola når den står på som verst, og at ingen vogn blir stående i solsteiken. Om det blir aldeles for varmt, så er det lov å stikke på et aircondisjonert kjøpesenter og ta seg en kald brus der også. 🙂Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *