Nytt sommerinteriør!

/REKLAME/

Nå som påsken er over, og man etterhvert kanskje burde ha ryddet bort både kyllinger og gule duker, er det på tide å forberede heimen på sommerens ankomst. For meg er det viktig å la huset følge naturens rytmer, og det betyr at jeg sakte men sikkert fremover kommer til å føre heimen mot lyse tider, sommerfugler og sol. Det er kanskje litt tidlig enda, all snøen tatt i betraktning, men jeg har faktisk tjuvstartet i dag.

Og det gjorde jeg enkelt og greit ved å begynne å rydde litt og skifte ut noen av putetrekkene på soverommet.

De nydelige sommerfuglputene du ser på bildet over, har jeg fått fra Cellbes. De har også sengesett i samme stil, om du vil kjøre en gjennomført stil på soverommet, og du kan sågar få gardiner som passer inntil.

Jeg ser også at de har fått inn en hel masse fine interiørprodukter nå, og jeg falt fullstendig pladask for denne lykten som også kan brukes som vase. Perfekt om du vil tilføre litt grønt i hjemmet ditt, men ikke har så mye bordplass tilgjengelig – og perfekt når du har små barn, for denne kan du skru opp så høyt at de ikke kan verken knuse noe eller spise plantene. Tenk deg denne med en fin peon oppi? Eller hva med en delikat villrose? Du finner vasen her.

Det er bare å begynne å glede seg: Sommeren kommer snart, selv om det ikke ser ut sånn akkurat nå. Det er jo til å bli rent lykkelig av, og det skader virkelig ikke om man tjuvstarter litt på innredningen heller nå som vi har kommet forbi påskefeiringen. Visste du at før holdt de solfeiringer nettopp fordi de ville kalle solen tilbake ved hjelp av magi? Kanskje det hjelper om du ønsker den litt velkommen?

Uansett: Tenk sommergardiner, tenk frisk luft, pastellfargede blomster, delikate sommerfugler og feminine klær, så ser du hvordan min sommer kommer til å se ut i år. 🙂

 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *