Skjønnhet for den travle mor

En evig utfordring for travle mammaer er hvordan i all verden man skal få tid til å pleie sitt blide åsyn sånn at man kanskje nesten ser ut som man har vært i nærheten av en fuktighetskrem siden før man lå på føden. Peeling, skrubbing, smøring, shaving… alt dette blir plutselig en uoverkommelig oppgave, og man ender opp med å føle seg litt mindre enn velstelt det meste av tiden.

Men det finnes løsninger. Det finnes muligheter. Selv når du har så dårlig tid at du knapt har tid til å pusse tennene.

Hjemmemamma.com har nettopp oppdaget to av dem!

Smør på Flesk er et helt genialt produkt fra Kremfresh. Dette kan kanskje best beskrives som en slags bodylotion i såpeformat – legg den i såpeskåla, ta litt vann på den og smør deg inn etter at du har dusjet ferdig. Så stiger du galant ut av dusjkabinettet og tørker deg – og vips, ferdig. Huden din er god, myk og velduftende, og du har brukt minimal tid på å få det til. Masekoppene dine vil aldri vite forskjellen. 😉

Du kan få den i bergamot, lavendel, mandarin og lime, og det beste er at den er 100% naturlig. Ingen konserveringsmidler, parabener eller noen andre uhumskheter – bare mykgjørende, vegetabilske oljer, vitaminer og plantedufter.

Kroppskrubb med olje er enda et lynraskt produkt. Du kan godt bruke denne også i dusjen eller legge deg rett oppi et bad etter at du har smurt inn hele ditt legeme for å få et mineralbad ut av den i tillegg, men den er også helt genial om du trenger en kjapp oppkvikker på ansiktshuden din. Ta litt i hendene, masser inn i huden, skyll av med lunkent vann – og du har faktisk fjernet døde hudceller, satt i gang blodsirkulasjonen og samtidig tilført masse god fuktighet i form av velgjørende oljer. Du trenger ikke engang ta deg bryderiet med å smøre deg inn med fuktighetskrem etterpå. Om du bruker den røde appelsin/grape-varianten, så vil oljen til og med legge igjen litt glød som ekstra bonus.

Denne inneholder også bare naturlige ingredienser, og er fri for parabener og kunstige tilsetningsstoffer.

Begge disse produktene er produsert av Kremfresh, og selges blant annet av Meditrina Nettbutikk.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *