read this article office programs for sale oem autocad 2013

dianabol when to take oxandrine have a peek at these guys visite site

Åpne tett sluk med natron og eddik

Det er liksom noe som skjer når man har langt, tykt hår. Sluket går tett om man vil eller ikke, for håret må nå engang vaskes nå og da.

Da er det greit å ha noen enkle og billige triks oppe i ermet et sted!

Det du trenger, er en pose natron (50 gram) eller eventuelt litt bakepulver, ca en kvart flaske eddik og halvannen liter kokende vann.

Først peller du opp alt du klarer å få tak i fra sluket. Desto mer du får opp manuelt, desto bedre – logisk nok! 😉

Kall inn forsterkningene: Natron, vannkoker og eddik, klar til kamp!

Tøm natronposen i sluket. Forsøk å få mest mulig helt ned – det kan være du trenger å dytte manuelt ned med fingrene dersom sluket er litt vått.

Tøm over ca en kvart flaske eddik, og behold the action! La det suse og bruse av hjertens lyst, mens du setter på vannkokeren.

Hell kokende vann ned i sluket, og voila!

Det som skjer her, er at både natron og eddik er fettløsende og sammen lager litt action, sånn at kroppsfett, såperester og andre uhumskheter løsner og blir med det kokende vannet ut av røret. Denne metoden vil derfor virke litt avhengig av hva som egentlig tetter sluket ditt – om du har mye langt hår og så videre, kan det være du må gjenta prosedyren med jevne mellomrom for å få ut alt (antagelig vil de skylles ut dersom fettet som klistrer dem sammen fjernes, men det tar jo litt lenger tid enn «bare» å fjerne en ren fettklump), eller du kan la natron/eddikblandingen virke litt lenger for å få fullt utbytte av effekten.

Uansett. En pose natron koster ca 8 kroner, og det gjør også en hel flaske eddik. Dermed har du brukt ca en tier på å rense sluket ditt på denne måten. En flaske flytende Plumbo koster 69 kroner til sammenligning, og er også mye hardere for både rørsystem og natur.

En annen ting du definitivt bør vurdere å investere i dersom du har mye hår, er en hårsamler. Akkurat her får du faktisk to stykker til 39 kroner – en til badekaret og en til dusjen, kanskje?

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Åpne tett sluk med natron og eddik”

  1. […] for nybegynnere | Hjemmemamma.com