Velkommen til nye Hjemmemamma.com!

Som dere ser, har det skjedd et par endringer her i de siste dagene. Det var på tide med en oppdatering, og det var på tide å modernisere seg litt. Det dere ser nå, er forhåpentligvis en forbedring både med tanke på det visuelle uttrykket og det rent funksjonelle.

For det er ikke bare utseendet som har endret seg. Vi har også bestemt oss for å ende profilen litt, og faktisk bli litt mer sosiale i tiden fremover. En av de tingene som kanskje er vanskeligst med å være hjemmemamma, er at det for mange kan bli litt ensomt. Det har vi tenkt å gjøre noe med. Derfor ser du nå en boks med «Siste kommentarer» på høyre side, som viser nettopp de siste kommentarene som har kommet inn til de forskjellige artiklene.

Om du går inn på en enkelt artikkel, vil du i tillegg få en boks oppe til høyre som forteller deg om kommentarene som har kommet inn om akkurat denne artikkelen. Her kan du med andre ord legge igjen din egen kommentar til artiklene som skrives, og kanskje også diskutere dem med andre lesere – en unik mulighet til både å sette sakene i litt bedre perspektiv enn hva jeg klarer når jeg skriver dem alene, og også en god mulighet for andre hjemmemammaer til å bli litt mer synlige i samfunnet. Jeg har også lagt inn en funksjon som gjør at det kommer opp en link til ditt siste blogginnlegg (dersom du blogger, da) under kommentaren din, som en ekstra liten påskjønnelse for bidraget.

Men det sosiale stopper ikke der.

Vi har nemlig også fått opp vårt helt eget hjemmemammaforum. Her kan du diskutere alt mulig forskjellig med andre hjemmemammaer, og jeg håper også dette vil bli brukt til å komme i kontakt med andre som er hjemme på dagtid i nærheten der du bor. Kanskje du til og med finner noen du kan dra på fysisk besøk til, sånn at også ungene våre får glede av hverandre også? Hvorfor ikke registrere deg og legge ut en aldri så liten kontaktannonse? 😉

Publiseringsfrekvensen på selve blogginnleggene kommer også til å økes. Tirsdag og torsdag er dagene hvor nytt stoff blir lagt ut, så følg med! Det er fortsatt mulig å abonnere på bloggen, sånn at du blir varslet sånn ca en gang i uka om stoffet som har blitt publisert. Da går du ikke glipp av noe!

Hvis du er hjemmemamma og har noe du brenner spesielt for, så har du også muligheten til å bli gjesteskribent på Hjemmemamma.com i tiden fremover. Det kan være alt fra hvordan man fjerner en flis i fingeren til hvordan man bygger sin egen bedrift, og alt som kan interessere andre hjemmemammaer er interessant for oss. Dette er en kjempegod mulighet til å fronte saker som betyr noe for deg, som for eksempel tilknytningsomsorg, bæring av barn eller tøybleier, og du får også en liten omtale med link til din egen blogg eller for eksempel et forum du har tilknytning til. Da får du nemlig markedsført deg litt som takk for bidraget. Jeg forbeholder meg retten til å avvise bidrag, men jeg er egentlig ganske grei. 😉

Nytt er også «Hjemmemammaprofilen». Dette blir intervju med forskjellige hjemmemammaer, med nick eller fullt navn, til glede og inspirasjon for andre. Kanskje vi kan bli litt bedre kjent, og kanskje vi kan vise det øvrige samfunnet at vi ikke bare sender ungene våre til svarte dagmammaer mens vi selv vegeterer på sofaen ikledd rosa morgenkåpe, hårruller og en sneip?

I det hele tatt er det en del ting som kommer til å skje fremover, så følg med! Vil du intervjues eller være gjesteskribent, så kan du kontakte meg på mail@hjemmemamma.com.

Pr skrivende stund tror jeg at alt skulle være sånn noenlunde på plass etter oppgraderingen, men om du finner noe som ikke stemmer av linker eller andre ting, så si gjerne i fra i kommentarfeltet under!

Nienna

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge