Treningsklær for mammakroppen

//ANNONSE//

Det å skulle komme tilbake igjen i en god treningsrutine etter å ha blitt mamma, kan for mange virke så vanskelig at det nesten er uoverkommelig. Ikke bare har du mistet kontroll over tiden din, men kroppen er jo heller ikke hva den engang var. Man kan få høypuls bare av tanken på å vise seg i en treningssal, iført de treningsklærne som pleide å sitte godt før. Er den kroppen der virkelig min? Hvordan kunne jeg la dette skje? Blir dette noen gang OK igjen? Tankene flyr fort når du ser deg selv i det store, skumle speilet. Og da blir fristelsen til å gi opp like stor som den magen du føler at du har.

Selv har jeg bitt tennene sammen og gjort et comeback på helsestudioet i år, etter mange år borte fra alt som heter trening. Jeg oppdaget fort at her var det behov for nye klær. Det er viktig at man føler seg noenlunde komfortabel og avslappet med seg selv når man trener, spesielt om kroppen har gått gjennom store forandringer siden sist. Klærne må sitte riktig og dekke det du trenger at de dekker.

Derfor var jeg veldig glad når jeg fikk tilbud om samarbeid med Cellbes. Hos dem fant jeg nemlig en treningsbukse som gjør akkurat det. Ikke bare er den myk og god å ha på seg (den kommer fort til å få et dobbeltliv som kosebukse!), men livet går helt opp til over midjen. Det betyr at mammavalkene aldri mer står i fare for å velte utover i all sin prakt om jeg strekker armene høyt og hopper samtidig. De holder seg på plass, de. Og da føler jeg meg mye, mye tryggere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Som en ekstra liten bonus er det også en liten mobillomme sydd inn, sånn at du heller ikke kan unnskylde deg med at det er for kjedelig å trene uten musikk på øret og at du ikke har noe sted å gjøre av mobilen. Buksa er ellers lagd av myk og god bomull, men den holder fasongen helt greit selv etter at du har brukt den litt.

Utenpå er det alltid OK med en jakke, frem til både du og salen er varm nok. Jeg valgte meg denne, som jeg også ser for meg blir god å ha til våren og sommeren om jeg skal trene ute.

Cellbes har også mange andre klær som passer mammakroppen godt, i tillegg til ting du kan ha bruk for i huset, så jeg anbefaler at du tar deg en tur inn for å se på utvalget deres!

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

2 thoughts on “Treningsklær for mammakroppen

  1. Jeg er for treningsbukser i bomull, jeg også. Tettsittende trikot er ikke meg. Veldig fine klær?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.