Bli med i vår spørreundersøkelse og vinn en tøyveske!

Skole- og barnehageåret nærmer seg slutten, og som seg hør og bør er det på tide med en aldri så liten evaluering av årets prosjekter. Hjemmemamma.com er intet unntak, og i den forbindelse har jeg i dag laget en for deg som bruker disse sidene, slik at vi kan få et lite innblikk i hvem brukerne egentlig er og hvilket behov de har.

Dette er viktig informasjon som vi kommer til å bruke til å videreutvikle Hjemmemamma.com i året som kommer! Undersøkelsen har 10 spørsmål, og den stenges 1. august. Om du legger igjen mailadressen din i det siste spørsmålet, vil du være med i trekningen om en stor tøyveske som takk for hjelpen!

toyveske Denne har plass til utrolig mye og er god å ha på skuldren selv om du bærer barn i sjal eller slynge. Den måler 47x39x12 cm.

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!1 thought on “Bli med i vår spørreundersøkelse og vinn en tøyveske!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge