Sommertilbud fra Hjemmemamma.com

Fra og med i dag og ut juli måned er følgende produkter på tilbud i Hjemmemamma.coms nettbutikk:

Simen Tveitereids bok «Hva skal vi med barn?« vakte stor debatt da den kom i fjor høst. «Tør du å sende ettåringen din i barnehage?» spør han, og ser med et kritisk blikk på vårt samfunns krav om at barna leveres i barnehagen fra de er ett år gamle. Dette er ikke et angrep på foreldre som velger barnehageplass, men han ser litt nærmere på myten om at barnehage er et udelt gode der han samtidig graver litt i forskning og faglitteratur for å finne svar på hva en tidlig barnehagestart kan ha av konsekvenser for barna.

Nå kun 239 kroner og gratis frakt!

Concerti Meitai gir deg en god og behagelig bæreopplevelse, og er et must om du skal besøke underholdningsparker eller gå tur i skogen i sommer. I denne kan du bære trygt og godt fra barnet nyfødt til omtrent 3 år gammelt og ikke lenger så interessert i å bli båret rundt. Meitaien er sydd med legg i bunnen for ekstra støtte og komfort, og den har en avrundet sovehette som er integrert i panelet. Dermed passer den godt dersom barnet bestemmer seg for å ta seg en lur også – godt for en sliten kropp som er full av sommerinntrykk!

Nå kun 829 kroner!

Vi ønsker samtidig å minne deg på at vi nå har en spørreundersøkelse på gang på, hvor du kan vinne en flott tøyveske!

Ha en fortsatt fin sommer!

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge