Sommerfin og elegant samtidig

/Reklame for Cellbes/

Av og til kan det være litt vanskelig å finne balansen mellom sommerlett og passe seriøs, syns jeg. Man må på en måte se litt «ordentlig» ut, samtidig som det ikke bør bli for tungt og stramt heller. Da er det fint å kunne leke litt med både de lette tekstilene og de tunge fargene samtidig. Og med de rette smykkene, så kan man leke litt med løs og ledig symbolikk, samtidig som man holder det nedtonet og lekkert. Jeg elsker kombinasjonen!

Dette antrekket kjøpte jeg for noen uker siden, og det har vært med på en 90-årsdag allerede. Det funket aldeles utmerket, så det blir nok også med på flere festlige anledninger fremover. Jeg elsker det florlette stoffet og ferskenrosa i kombinasjon med det svarte!

 

bluse // skjørt // pumps // armbånd // halskjede // ørepynt

 

Faktisk bør man alltid ha minst ett sånt svart, sidt skjørt liggende til enhver tid, for det kan brukes til nesten alle anledninger!

Jeg skal forresten også legge ved et bildebevis i dag, fra tidligere nevnte 90-årsdag. Her ser du undertegnede med min fetters nydelige slange i armene. Fordi det er jo en selvsagt ting i familieselskap hos oss; man må kose litt med slangene før man går hjem. 😉

 

 

Ellers passer blusen utmerket som sommertopp også, når man trenger noe svalt og lett på seg. Bruk det inntil et kort, lyst skjørt eller en lys capribukse, så har du en god sommerlook med en gang!

 

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

5 thoughts on “Sommerfin og elegant samtidig

  1. Haha, Anja, ja, jeg ønsker meg gjerne en slange! 🙂

    (Jeg skal antagelig ikke fortelle deg at i det samme huset har nå en tarantella stukket av og gjemt seg på roterommet… 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.