En særdeles behagelig overraskelse: Jeggings!

//ANNONSE//

Som hjemmemammaer flest vet: yogapants og slækk stil er en ganske vanlig felle å gå i når man «bare» er hjemme og suller med sitt om dagen. Da faller valget som regel på klær som er behagelige å gå i, som ikke har noen harde sømmer og som man ikke må holde pusten for å få på seg. Bevegelsesfriheten er for viktig, rett og slett, når man bruker store deler av dagen på å krabbe rundt på gulvet eller klatre i gardinene for å rengjøre høythengende saker. Eller åle sitt legeme bak en sofa for å redde en smokk. Du skjønner sikkert hva jeg mener.

Problemet med denne mamma-looken, er at man ikke nødvendigvis føler seg så vakker i den. Man begynner å unngå å åpne døra når det ringer på, eller man løper fort gjennom butikken i håp om å ikke treffe noen man kjenner. Da ender man fort opp som ganske innesluttet også, bare fordi man har nedprioritert seg selv og sin egen følelse av å være fin.

Du kan si mye om overfladisk skjønnhet og fokus på utseende, men faktum er at dette påvirker deg. Det påvirker hvordan du føler deg, og det påvirker hvordan andre oppfatter deg. Du skaper en spiral, om du er bevisst på det eller ikke.

Det å ta vare på seg selv er viktig. Spesielt når det bare er deg selv du må pynte deg litt for.

Tidene har forandret seg siden jeg sist satt meg inn i hvilke klær man kunne velge seg ut. Jeg forlot harde, stive jeans til fordel for nettopp yogapants og joggebukser, selv om jeg aldri hadde tenkt det at det skulle bli sånn. Men nå har jeg funnet den helt perfekte løsningen: Cellbes introduserte meg for noe som heter jeggings! Det var et helt nytt konsept for meg. Det ser ut som en bukse, men den føles som en tights! Du får altså både et bra utseende OG følelsen av å ha på deg yogapants. Du kan føle deg fin OG krabbe rundt på gulvet for å lete etter podens yndlingsbil. Ikke gjør det vondt for mammamagen heller, for den har strikk i livet og er myk og komfortabel å ha på seg.

Jeg kjøpte meg to her om dagen (Jess og Evelina) og jeg elsker dem allerede. Det er Evelina jeg har på meg på bildet – knipset av avkommet i det jeg var i ferd med å tørke støv på øverste hylle. Disse funker!

Har du prøvd jeggings noen gang? Eller er det bare jeg som er seint ute igjen? 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

4 thoughts on “En særdeles behagelig overraskelse: Jeggings!

  1. Jepp, comfort er viktig for hjemmemammaer som åler seg rundt overalt Det kan jeg skrive under på!
    Er de buksene høye i livet og har plass til en mage som har født mange barn? Har de bra elastikk?
    Jeg har lyst til å prøve de. Er de normale i størrelsen, eller små/store?

    Tusen takk for tips!
    Linda Hagen´s last blog post ..Postere

  2. Ja, de er høye i livet, synes jeg. Det er nok plass til en mamma-mage i dem, og størrelsen stemmer i forhold til målene som oppgis på sidene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.