Påskekampanje i nettbutikken!

Da er påskekampanjen i gang!

Et av målene til Hjemmemamma.coms nettbutikk er å kunne tilby hjemmemammaene og deres barn mye av det andre barn får i barnehagen. I disse dager hentes det frem utstyr til påskeverksted, og snart vil påskekyllinger, egg og andre skapninger se dagens lys gjennom små barnehender. Da er det naturlig for oss å gjøre det samme – det skulle faktisk bare mangle!

Samtidig ser vi jo helt klart at mange av jobbemammaene også savner det å kunne bygge tradisjoner sammen med ungene sine, og ikke bare la barnehagene ta seg av alt det morsomme som skjer i den forbindelse. Noe gøy skal man jo også ha hjemme!

En liten samling med påskesaker er derfor lagt ut i butikkhyllene, og prisen er satt ned med 15% frem til påsken er over. Samtidig har vi også satt ned prisen på vanlige saker du også trenger, som barnesaks, limstift og maling.

Ha en fin påskeforberedelse! 😀

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge