Nytt i nettbutikken: Våren har kommet til Hjemmemamma.com!

Da har vi endelig begynt på årets første vårmåned, og dette lar vi ikke gå upåaktet hen på Hjemmemamma.com! Tiden fremover vil bringe masse nyheter, og vi har bestemt oss for at hovedfokuset fremover skal være på det kreative generelt og på barna spesielt.

Derfor er det oss en glede å få presentere dagens nyheter for dere:

Nå har vi nemlig fått inn urtepottesett i hvit keramikk, som barna kan male på og dekorere av hjertens lyst. Dette settet består av 6 forskjellige potter i forskjellige størrelser, og her skulle det være mulighet for å plante både karse, solsikkefrø og andre spennende ting. Det er alltid spennende å så frø, og kanskje blir det enda litt morsommere når det er i egne urtepotter? Dessuten skal jeg garantere deg at dersom du lar poden få utfolde seg på disse pottene, så får du en vinduskarm ingen noen gang har sett maken til!

Videre har vi fått inn råhvitt garn i ren ull, sånn at du kan begynne å tenke på påskegarderoben hvis du ikke allerede har den i boks – det tar ikke lang tid å strikke ullvotter (oppskrift finner du på Hjemmemamma.com!), og dette er kanskje det beste du kan kle barna dine i også. Eller kanskje du trenger ullbukser som sperrelag til tøybleiene?

(Akkurat nå er det faktisk utsolgt for garn allerede, men enda en ny forsendelse er på vei og er her om få dager!)

Dessuten har vi også begynt å fylle opp lageret med de vanlige og klassiske formingsaktivitene. Nå vil du derfor finne både barnesakser og limstifter som har passert de strengeste kravene satt av det danske Fellesrådet for formings- og hobbymaterialer. Saksene er for både høyre- og venstrehendte, og har butte ender.

Planen fremover er nå at vi skal fylle opp lageret med masse kreativt og spennende for ungene våre. De av oss som er heltidshjemmeværende med barna får dermed en mulighet til å gi dem muligheten til å utfolde seg kreativt, og oppleve noe av det samme som barnehagebarna gjør – uten at de nødvendigvis må forlate hjemmet for å gjøre det.

Jeg minner også om at vi nå har innført en hjemmemammarabatt, sånn at du som er hjemme med barn etter permisjonen vil få muligheten til å spare litt sårt trengte penger. Mer om denne rabatten kan du lese her.

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge