Nye varer har ankommet – ringslynger, økologisk håndsåpe og mer!

I de siste dagene har jeg vært travelt opptatt med å legge inn nye varer i nettbutikken vår. Noen utsolgte varer er tilbake på plass, og noen helt nye har funnet veien til oss.

Blant nykommerne finner du:

Urtekram Orange Cream Wash er en økologisk og mild håndsåpe som i tillegg til å vaske rent også pleier huden og tilfører fuktighet. Den har en mild duft av appelsin og skummer lett – det perfekte valget når poden skal vaske hendene selv!

Pris: 64 kr

Natracare ammeinnlegg er et helt naturlig produkt som verken er klorbleket eller inneholder plast av noe slag – det består nemlig utelukkende av naturlig cellulose. Bra for både deg, babyen og miljøet!

Pris: 43 kr

Weleda sårsalve (brystvortekrem) har også kommet inn. Denne naturlige multitasksalven kan lindre alt fra sår hud til dypere sår, og egner seg derfor bra til både barnestell og pleie av såre brystvorter m.m.

Pris: 89 kr

I tillegg har vi oppdatert varelageret hva Storchenwiege ringslynger angår, og vi har nå følgende skjønnheter tilgjengelig:

Pris: 599 kr

Husk også giveaway’en på Hjemmemamma.com akkurat nå, hvor du kan bli den heldige vinner av en økologisk og fairtradet kroppsskrubb fra Urtekram! 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge