continue reading this delatestryl injection testosterone propionate dosage see here find more information

Ny artikkelserie: 10 ting til jul

Dette vil kanskje komme som et sjokk på noen av dere, men visste du at i skrivende stund er det faktisk bare 10 uker igjen til jul? Julemarsipanen er på plass i butikkhyllene, og snart vil den første nissen dukke frem fra halmen i fjøset sitt også.

Når  man er hjemmemamma, så har man for det første  mindre penger å rutte med, og for det andre blir det mer å gjøre hjemme. Et hus hvor det leker og lever barn hele døgnet har et betraktelig mye større behov for julerengjøring enn et hus hvor hele familien er ute mesteparten av dagen, og juleforberedelsene får også en helt annen dimensjon når de skal foregå hjemme fremfor i en barnehage.

Christmas Tree
Creative Commons License photo credit: GimletEyes

Det betyr bare én ting: om du vil ha en forholdsvis stressfri jul i år, så er det bare å begynne på forberedelsene! For min del tenker jeg i alle fall hvert eneste år at «jeg skulle ha begynt mye tidligere!», og desto bedre man planlegger ting desto bedre vil det erfaringsmessig gå.

Derfor vil det her på Hjemmemamma.com komme en artikkelserie med 10 ting man kan gjøre for å redusere både stress og forbruk til jul. Disse artiklene vil publiseres på torsdager frem til den siste uka før jul, så følg med!

Kanskje julekvelden for en gangs skyld vil komme litt mindre brått på kjerringa i år? 😉

Her er artiklene, og listen oppdateres etterhvert som de publiseres:

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Ny artikkelserie: 10 ting til jul”

 1. Ingrid Sofie sier:

  Jeg tenker det er lurt å begynne så tidlig som mulig, helst når det er salg i januar!

  Men når det kommer til jul er det mye vitkigere å ha tid enn det er å ha penger.
  .-= Ingrid Sofie´s last blog ..Lille bæreknøttet mitt :) =-.

 2. […] så må man jo gjerne følge sine egne råd også. Hjemmemamma.coms pågående artikkelserie “10 ting til jul” er det som til syvende og sist også holder mitt hode over julevaskevannet. Vi er riktignok […]

 3. Anne-Grete sier:

  Hei!
  Liker godt desse sidene dine her, og er enig i at alt ligger i god planlegging!

  Så lurte eg på om du kanskje ville lage en «Hjemmemamma’s Plan for Juletilværelsen» og legge ut? Med slike fine lister som du har på den ordinære planen. Viss ikkje lagar eg det berre til sjølv, det er jo ingen problem, men hadde vært gøy å hatt det i samme stil som den ordinære, då den står fint i permen min på kjøkkenet :)

 4. Nienna sier:

  Hei på deg!

  Det var en kjempegod idé, men jeg tror dessverre ikke jeg rekker det nå på så kort tid. Kanskje neste år, dog! 😀