Naturlig formingsmateriell og helt ren hudpleie for mor

Ja, det er noe vi kan by på i denne runden med vareoppdateringer!

Vi er stolte av å endelig kunne tilby våre brukere formingsmateriell som utelukkende er laget av fornybare ressurser og naturmaterialer som for eksempel bivoks og vegetabilske oljer. I denne serien finner du giftfri fingermaling, lekeleire, vannmaling og tegnestifter for både små og store barn.

Det er også viktig å ta vare på seg selv når man har omsorg for barn. Mammaer trenger også pleie, og derfor har vi nå tatt inn en hudpleieserie som i likhet med formingsmateriellet kun er basert på naturen. Denne er så mild og god at den passer selv til den mest sensitive hud, samtidig som den er så effektiv at den fjerner øyesminke og annet smuss. I denne serien finner du rensemelk, ansiktsvann, fuktighetsgele og peelingkrem.

Dessuten kan vi også melde at samlingen med de ordinære ringslyngene fra Storchenwiege nå er komplett, og det er alt i alt 12 forskjellige varianter i hyllene våre som står klare til å glede både foreldre og barn. Ecoverproduktene er også oppdaterte, og endelig er oppvaskmaskintablettene tilbake igjen etter å ha vært utsolgt fra leverandør en liten stund.

Velkommen til en trivelig høsthandel i Hjemmemamma.coms nettbutikk!

PS! Vil du tjene penger på bloggen din? Da kan du se her! 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge