Nå kan du vinne et Moby Wrap elastisk sjal!

Det er nytt år og nye muligheter også for Hjemmemamma.com, og i denne omgang er det forumet vårt som skal få litt oppmerksomhet.

Akkurat nå har vi en konkurranse der inne, hvor du kan vinne en Moby Wrap til en verdi av 459 kroner!

Konkurransen er som følger:

For hvert nye medlem du verver, og som skriver minst 5 innlegg før fristen er ute, så får du et lodd.

Om du ikke er medlem fra før av, så teller du som et medlem og får et lodd ved bare din blotte tilstedeværelse (og de fem innleggene!). Innleggene må være genuine, det vil si at innlegg som åpenbart bare er skrevet for å hjelpe ververen med å vinne, telles ikke med. Ellers er det helt opp til hver enkelt hva de vil skrive.

Vinneren trekkes søndag 17. januar og det er dermed 1 uke igjen til å verve medlemmer så vi kan få litt mer liv der inne i 2010.

Du kan verve fra hvor du vil, men husk å følge reglene på det gitte stedet og følge normal nettskikk i hvordan du går frem. Pass også på at du eller den du verver gir beskjed om hvem som tilhører hvem – kanskje det er greit om vedkommende skriver det i presentasjonen sin, eller du kan sende det til meg eller Trine Lise på PM.

Lykke til! 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge