Kampanje: Treningsprodukter til hjemmet

Januar betyr tid for et nytt og bedre liv, med nyttårsforsetter, drømmer og planer for det nye året som ligger foran oss. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har i alle fall sett for meg at jeg skal gå ut av dette året med orden på det meste, alt fra kjøkkenskap til hårsveis – og en stram og vakker kropp hører naturligvis med i det bildet!

Men jeg vet samtidig at om jeg skal klare dette, så må jeg ikke gjøre meg avhengig av helsestudioets åpningstid og timeplan. Det er nemlig akkurat der jeg har gått på en smell gang på gang etter at jeg ble mamma, for tiden er liksom ikke bare min lenger. Du skjønner sikkert hva jeg mener!

FitnessballDerfor har jeg gått til innkjøp av Synnøves Rockering og NORDIC Fitnessball, sånn at jeg skal ha muligheten til å trene her hjemme også, og dermed kanskje faktisk klare å nå mine mål i år. Dette er begge produkter som gir svært god treningseffekt på de mest kritiske muskelgruppene, og som samtidig er veldig barnevennlige å ha med å gjøre. Ingen tunge vekter, ingen skarpe kanter – og du kan til og med bruke dem når du leker sammen med barna. Perfekt for hjemmebruk, med andre ord!

Begge deler er nå lagt i nettbutikkens hyller, sammen med trenings-dvd, instruksjoner og det du ellers måtte trenge for å bruke dem. Og ja, de er på tilbud ut januar!

Blir du med meg på veien mot bedre form i år?

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge