filemaker pro for mac download anonymous download mac windows 7 home

Kampanje: Daglig rengjøring!

Har du nyttårsforsetter om å få et mer ryddig og rent hjem i 2010? Kanskje du i tillegg har bestemt deg for å tenke mer på miljøet i år?

Det har i alle fall jeg!

Derfor har jeg satt alle produkter i kategorien «Daglig rengjøring» ned i pris i de neste to ukene, sånn at du kan komme skikkelig godt i gang med nyttårshjemmet ditt. Her finner du miljøvennlige rengjøringsmidler som gjør skikkelig rent uten å legge igjen rare kjemikalier, men etterlater seg isteden en frisk, naturlig duft som du kan nyte uten å bekymre deg for hva barna dine puster inn.

Se på tilbudsiden vår om du finner noe du kan tenke deg!

Merk også at dette gjelder i bare to uker eller så lenge lageret varer, og er det tomt så er det tomt. Jeg ser at det begynner å bli noe skrantent i hyllene for noen av varene her, så det kan lønne seg å være rask! :)

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.