Kampanje: Bæretøy

Det er vinter, det er kaldt og det hutres over det ganske land. Det gjør i alle fall jeg, her jeg tilbringer kveldene på kontoret mitt, med et heklesjal rundt skuldrene som en gammel, pen dame..! Dette får meg til å tenke på vinteren for to år siden, da jeg satt her med et helt annet type sjal rundt meg: jeg ble nemlig mamma den nest siste dagen i oktober, og hele den vinteren ble tilbrakt med en liten, privat varmeovn på magen. Lille babyen min og meg frøys ikke, nei. Vi hadde det godt og varmt, både inni og utenpå, tett inntil hverandre.

Det var rett og slett en helt nydelig tid. Ikke bare fikk vi holdt oss varme og kost masse, men det var også praktisk i og med at jeg fikk gjort en del i huset, og ikke minst fordi vi slapp å dra med vogna ut når vi skulle noe! Brøytekanter, slapseføre og butikker fulle av folk var liksom ikke det problemet vi hadde sett for oss at det skulle bli.

Mange gode minner… Og jeg vil veldig gjerne at andre nybakte mødre skal få muligheten til å få de samme, nydelige minnene fra en spebarnstid som så fort går forbi, så akkurat nå er det 15% avslag på alt av bæretøy i hele butikken!

Denne kampanjen varer frem til og med 14. februar, og dette er i år kombinert valentines, morsdag og fastelaven i ett – en perfekt anledning til å ta bæretøy i bruk, med andre ord. 😉

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge