Jeg har endelig fått BH igjen!

/ANNONSE/

OK, den tittelen hørtes kanskje litt mer dramatisk ut enn nødvendig. Men saken er at BH er et av de plaggene som har vært kraftig nedprioritert som hjemmemamma og deretter student. Jeg har brukt opp – virkelig brukt opp – alle BHene jeg hadde fra før jeg ble gravid, og til slutt var det nå bare filler igjen. Filler, og de gudsjammerlige spilene som stikker ut her og der. Jeg skal vedde på du kjenner stikkene bare jeg sier det. Det kan umulig bare være meg?

Men uansett.

Etter at jeg var så heldig å bli sponset av Cellbes, så har garderoben tatt seg kraftig opp igjen. Undertøysavdelingen inkludert. Nå har jeg BHer som verken prøver å spidde meg levende eller henger og slenger etter å ha gått gjennom en graviditet sammen med meg. Jeg har ordentlige BHer nå. Med blonder. Som gir meg kløft!

Jeg har ikke tenkt å vise deg bilde av kløften, men her ser du et bilde av den fineste BHen jeg har akkurat nå.

Det jeg digger med å kjøpe på nett fremfor å kjøpe i butikk (bortsett fra utstillingsrom og speil og kø), er at nettbutikker gjerne har størrelsesguide lett tilgjengelig, så man slipper å bruke masse tid og energi på å prøve og feile og prøve igjen når det er lenge siden man visste hvilken størrelse man skulle ha. Og Cellbes sin veiledning stemmer faktisk på en prikk. Jeg fikk dermed nye, fine BHer som passer perfekt.

Og det betyr at jeg kan gå ut i verden med litt mer selvtillit igjen. Spesielt til legen. Jeg holdt nemlig på å dø litt forrige gang, når han skulle lytte på meg… og jeg måtte blottlegge de stikkete fillene mine.

Men no more.

For nå er jentene godt tatt hånd om. 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

3 thoughts on “Jeg har endelig fått BH igjen!

  1. Etter å ha gått gravid eller amma siden 2013 (kjære tid, nå høres jeg ut som DEN fødemaskina…) er ikke annet enn praktiske ammeBHer prioritert her heller. men neste sommer, når minstemor er ferdig med å ammes, da får jeg skjerpe meg igjen ? hehe
    Monica BJ´s last blog post ..Oppskrift: Gulrot-rundstykker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.