Hvordan ville du gjort deg som hustru på 40-tallet?

Det kan du finne ut nå!

I 1939 lagde nemlig Dr. Crane en test ment for å være grunnlag for ekteskapsrådgivning på sin klinikk. Hensikten var å gi par tilbakemeldinger på sine ekteskap slik at de kunne forbedres dersom det var hensiktsmessig, eller forberede unge kvinner på hva som ventet dem av ekteskapelige forventninger, men i dag er det selvsagt (og heldigvis?) mer for en kuriositet å regne.

Vi her på Hjemmemamma.com synes i grunnen den var litt morsom. Ikke at datidens idealer nødvendigvis er noe å strebe etter – nå til dags regnes vel verken rød neglelakk eller skjeive strømpesømmer som noen større krise i forholdet. Men kanskje det, sånn litt innerst inne, finnes en kjerne av sannhet i denne testen også? Kanskje kan det være fint å analysere sitt eget bidrag i forholdet innimellom?Ta testen og finn ut hvordan dine egenskaper som hustru hadde gjort seg den gangen bestemor var ung!

Klikk på bildene for å se større versjoner.

198693 198694 198690 198695 198697

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.