Hva er viktig for deg?

Tenk, det spurte selve statsministeren meg om før filmen begynte på kino i går.

Han ville jeg skulle bruke seks ord på å fortelle ham det. Og jeg har tenkt på det helt siden da.

Du skjønner, jeg er i den helt håpløse situasjon at jeg har en statsminister jeg egentlig liker, sånn innerst inne. Det er bare det at han forsøker å ødelegge livet mitt, og det er unektelig litt vanskelig å stole på noen som har slike agendaer. Derfor, for å gi ham den sjansen jeg egentlig vil at han skal ha, så har jeg nå fortalt ham akkurat hva som er viktig for meg.Mine seks ord til Jens er følgende:

Anerkjennelse og respekt for hjemmemammaer. NÅ.

Så får jeg håpe han leser det. Han har lovet at de skal lese alle sammen.

Jeg oppfordrer deg herved til å fortelle ham det samme. Du må gjerne bruke slagordet mitt, eller finne på ditt helt eget.

Men jeg syns han bør få høre det. Siden han først spør.


Nienna

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

2 thoughts on “Hva er viktig for deg?

  1. Hei, først må jeg bare si for en flott side med mange spennende og viktige temaer! Selv er jeg det du kaller «hjemmemamma» for en liten gutt, og vil ikke valgt annerledes for alt i verden. Hurra for alle som velger og være hjemme lengre med barna sine og hurra for at kontantstøtten hjelper oss litt på veien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.