Hjemmemamma.com relansert!

Hjemmemamma.com relansert!

Vel møtt igjen, gamle (og kanskje nye) venner.

Denne bloggen har ligget død lenge, mens jeg har utdannet meg og jobbet litt. En bachelorgrad er vel i havn siden sist, såvel som en påfølgende mastergrad. Nå har jeg fått meg en deltidsstilling som jeg stort sett utfører hjemmefra. Dette betyr at jeg faktisk er mer hjemmemamma enn utearbeidende igjen, selv om ungen min nå er stor og går på skolen. Og for å være helt ærlig har jeg også kjent litt på savnet etter mer tid med dem som virkelig betyr noe og det å kunne skape et koselig hjem for oss. En mastergrad er fint å ha, og jeg er glad jeg gjorde det – men tro meg når jeg sier at heimen virkelig har sett bedre dager.

Så jeg kommer hjem igjen.

I de siste dagene har jeg pusset opp denne bloggen. Jeg er ikke helt ferdig, men jeg begynner å like resultatet. Og ideene begynner å strømme på for hva jeg skal fylle de neste innleggene med. Du kan også gjerne legge igjen tips i kommentarfeltet, om det er noe spesielt du har lyst til å lese om.

Jeg håper du vil følge bloggen videre, nå som den vekkes til live igjen og går inn i en ny fase: hjemmemammalivet 2.0, hvor barnet er stort og mammaen jobber litt med andre ting samtidig.

 

Photo by Kelly Parker McPherson

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!1 thought on “Hjemmemamma.com relansert!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge