Hjemmelagd flagg

Denne er kjempeenkel, og tilogmed de minste kan få lov å prøve seg.

Du trenger rett og slett bare en blyant, en linjal, et ark, rød, hvit og blå maling, litt tape og en pinne!

Store barn kan gjøre alt selv, helt fra begynnelsen, men mindre barn trenger kanskje en voksen hånd som kan tegne opp konturene av flagget på forhånd. Deretter er det bare å male inni rutene.

Kanskje dere vil se på et ordentlig flagg og virkelig studere hvordan fargene er plassert der? Hvor er det rødt? Hvor er det blått?

Etter at flagget har fått tørke (kanskje dere tilogmed vil male på begge sider?), kan det festes på en blomsterpinne med tape. Da bretter dere bare enden på flagget rundt pinnen, og limer igjen. Husk bare på å lime litt ekstra godt på toppen og der arket slutter!

Så er det bare å bestemme dere for hvordan dere skal bruke det. Kanskje dere vil ha med det hjemmelagde flagget på byen, eller kanskje det vil bli kjempefin pynt på verandaen?

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.