Gjesteskribenter søkes

Er du glad i å skrive, og har du lyst til å skrive om noe som er av interesse for våre lesere?

Har du din egen side eller blogg du gjerne vil ha en link til?

Da vil vi i så fall gjerne komme i kontakt med deg!

På Hjemmemamma.com er vi nemlig alltid på jakt etter godt og relevant stoff til bloggen, og dette kan samtidig være en fin mulighet for andre til å komme frem med sitt budskap og bli lest av flere. Alt fra strikkeoppskrifter til psykologi kan være relevant, fordi våre lesere representerer en svært sammensatt gruppe, med kvinner fra alle samfunnslag, religioner og utdanningsbakgrunner.

Dersom du har MYE på hjertet, kan det også være at vi åpner for muligheten til å la deg få en egen kategori her på Hjemmemamma.com etterhvert, men da bør du helst være hjemmemamma (helt eller på deltid) selv.

Det eneste vi setter som krav bortsett fra at stoffet må være relevant for leserne, er at det ikke er spamming og at det er i henhold til norsk lov. Skriftspråket bør også være bra, men dette kan vi gå inn og editere på selv dersom vi finner mange skrivefeil etc.

Send gjerne ditt bidrag til mail@hjemmemamma.com!

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge