for deg som er hjemme med barn - eller som drømmer om et roligere liv med dem som betyr mest

Gjenbruk av tekstiler

Har ved flere anledninger funnet duker på bruktbutikker. Jeg liker jo den lyse, slitte stilen, og har stort sett funnet hvite duker i forskjellige varianter. Men jeg ser også at det finnes utrolig mye forskjellige varianter av tekstiler på gjenbruksbutikker. Ikke alle synes det er ok å ha på seg brukte klær, men duker, gardiner, gamle sengetøy og overlaken osv. er helt ok etter min mening. Vask tøyet, så er det rent som bare det. 😉
Brukte tekstiler er billig og miljøvennlig! Tenk på alle flyene som frakter nye, klær og tekstiler til oss! Som vi bruker en kort stund, for så å kaste det, eller gir det bort til Fretex!!! (Håper jo de fleste gjør det da …)
Siden det snart er jul, vil jeg oppfordre til å ta en tur på en bruktbutikk, og se om det finns brukte tekstiler til duker, gardiner, nisser, hjerter, kremmerhus osv. osv.

Høst 09 627

Høst 09 629

Bildene i dag er fra duker jeg har kjøpt på den lokale NMS Gjenbruk!2 thoughts on “Gjenbruk av tekstiler”

  • Ja, ikke sant? 🙂

    Selv har jeg litt god samvittighet akkurat nå, for den gardina som ligger nyvasket og venter på å bli baderomsgardin kommer også fra Gjenbruk. Pluss deler av de julegavene jeg syr nå, der er det også stoff derfra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge