Gjenbruk av tekstiler

Har ved flere anledninger funnet duker på bruktbutikker. Jeg liker jo den lyse, slitte stilen, og har stort sett funnet hvite duker i forskjellige varianter. Men jeg ser også at det finnes utrolig mye forskjellige varianter av tekstiler på gjenbruksbutikker. Ikke alle synes det er ok å ha på seg brukte klær, men duker, gardiner, gamle sengetøy og overlaken osv. er helt ok etter min mening. Vask tøyet, så er det rent som bare det. 😉
Brukte tekstiler er billig og miljøvennlig! Tenk på alle flyene som frakter nye, klær og tekstiler til oss! Som vi bruker en kort stund, for så å kaste det, eller gir det bort til Fretex!!! (Håper jo de fleste gjør det da …)
Siden det snart er jul, vil jeg oppfordre til å ta en tur på en bruktbutikk, og se om det finns brukte tekstiler til duker, gardiner, nisser, hjerter, kremmerhus osv. osv.

Høst 09 627

Høst 09 629Bildene i dag er fra duker jeg har kjøpt på den lokale NMS Gjenbruk!

Om kristin


Delvis hjemmeværende mamma til 2 gutter. Pusler med litt forskjellig, men det er interiør som har vært den store hobbyen/interessen de siste årene.

2 thoughts on “Gjenbruk av tekstiler

  1. Ja, ikke sant? 🙂

    Selv har jeg litt god samvittighet akkurat nå, for den gardina som ligger nyvasket og venter på å bli baderomsgardin kommer også fra Gjenbruk. Pluss deler av de julegavene jeg syr nå, der er det også stoff derfra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.