Gavedryss fra Tingeling!

Tingeling er en dame de fleste av oss kjenner, enten fra vår egen barndom eller via våre håpefulle. Nå har hun også sett seg lei på å være bare en bi-rolle i Peter Pan, og som de av oss med etterhvert litt store barn etterhvert har forstått, så har hun for en stund siden tatt steget ut og blitt filmstjerne på egne premisser.

Den første Tingeling-filmen kom ut i 2008, noe som ga vår bevingende venninne mersmak på stjernestatusen. Hun ville rett og slett ha mer av det, mye mer – og resultatet var at Tingeling og Den Forsvunne Skatten ble sluppet året etter.

Og i dag, kjære Tingeling-venner i alle aldre, slippes også den tredje filmen hennes. Denne bærer navnet Tingeling og Feenes Hemmelighet, og handler om et helt spesielt vennskap mellom vår egen heltinne og en menneskepike ved navn Lizzie. Det store spørsmålet er dog om ikke både Tingelings og feenes fremtid utsettes for en altfor stor risiko når Tingeling bestemmer seg for å hjelpe Lizzie…

Hjemmemamma.com har fått tre filmer å dele ut til heldige vinnere, og alt du behøver å gjøre for å delta i konkurransen er følgende:

Ekstrasjanse til dem skriver et blogginnlegg og linker til denne konkurransen. 🙂

Vinnerene trekkes torsdag 30. september – lykke til! 🙂

Og for de av dere som ikke klarer å vente og se om dere vinner eller ei, så kan filmen også kjøpes som DVD her, og BlueRay her. 😉

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!20 thoughts on “Gavedryss fra Tingeling!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge