Fingermaling

Hvem har sagt at man trenger malekost for å male? Man er jo visserligen utstyrt med 10 fingre som fungerer minst like bra til formålet! Sett frem noen skåler med maling, tøm litt av hver farge over på arket – og klæsj i vei av hjertens lyst. Kanskje det blir fint hvis man bare drar fingrene over, eller kanskje dere vil lage finger- eller håndavtrykk?

Obs! Til små barn må du dobbelsjekke at malingen er 100 % giftfri, da de med all sannsynlighet vil smake før eller senere. En plastduk på bordet kan være lurt for å skåne bordoverflaten, og du bør også dra bordet litt ut fra veggen slik at malingen ikke spruter dit det er vanskelig å vaske den av.

Det kan også være veldig smart å ha klar et fat med klut og såpevann til små hender – det er nemlig ikke sikkert at sofaen blir like fin som kunstverkene etterhvert, og det er bedre å være føre var!Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.