Fingermaling

Hvem har sagt at man trenger malekost for å male? Man er jo visserligen utstyrt med 10 fingre som fungerer minst like bra til formålet!Sett frem noen skåler med maling, tøm litt av hver farge over på arket – og klæsj i vei av hjertens lyst. Kanskje det blir fint hvis man bare drar fingrene over, eller kanskje dere vil lage finger- eller håndavtrykk?

Obs! Til små barn kan det være lurt å dobbelsjekke at malingen er 100 % giftfri, da de med all sannsynlighet vil smake før eller senere. En plastduk på bordet kan være lurt for å skåne bordoverflaten, og du bør også dra bordet litt ut fra veggen slik at malingen holder seg der den skal.

Det kan også være veldig smart å ha klar et fat med klut og såpevann til små hender – det er nemlig ikke sikkert at sofaen blir like fin som kunstverkene etterhvert, og det er bedre å være føre var!

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.