Er du hjemmemamma, og ønsker å lage produkter for salg?

I dag har vi en skikkelig gladnyhet til de av dere som kan sy og som samtidig ønsker å tjene litt ekstra penger på det. Nettbutikken Fillefanten.no selger alt du trenger til å sy tøybleier, bæretøy og annet, og som de selv sier: Alle tøybleier og bæretøy er laget av noen – hvorfor ikke av deg? Og nå har de også et spesielt tilbud for hjemmemammaer!

fillefantenlogoÅ sy for salg kan være både gøy og utfordrende. En av de mange utfordringene man har er å finne materialer til en grei pris uten å måtte kjøpe inn for store varelager. Fillefanten.no ønsker å støtte både kreative hjemmemammaer og den trenden vi nå ser med hjemmelagde produkter gjennom å gi rabatter på en del av vårt vareutvalg. Om du velger å kjøpe inn råvarer gjennom vår nettbutikk, kan du både nyte godt av vår markedsføring, og samtidig få lavere innkjøpspriser slik at man kan selge de ferdige produktene ut til kunder til en grei pris og tjene litt på det man lager.

Vi setter følgende kriterier:

  • Du må produsere varer for videresalg
  • Minimumskjøp er 1 meter av aktuelle stoffer

Det er dessuten mulighet for gratis link og annonsering for din virksomhet på vår hjemmeside.
Ta kontakt på post@fillefanten.no for mer info.

Birgitte, fillefanten.no

Vi minner også om at hjemmemammaer kan annonsere gratis på Hjemmemamma.com! 😉

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge