Er du hjemmemamma, og ønsker å lage produkter for salg?

I dag har vi en skikkelig gladnyhet til de av dere som kan sy og som samtidig ønsker å tjene litt ekstra penger på det. Nettbutikken Fillefanten.no selger alt du trenger til å sy tøybleier, bæretøy og annet, og som de selv sier: Alle tøybleier og bæretøy er laget av noen – hvorfor ikke av deg? Og nå har de også et spesielt tilbud for hjemmemammaer!

fillefantenlogoÅ sy for salg kan være både gøy og utfordrende. En av de mange utfordringene man har er å finne materialer til en grei pris uten å måtte kjøpe inn for store varelager. Fillefanten.no ønsker å støtte både kreative hjemmemammaer og den trenden vi nå ser med hjemmelagde produkter gjennom å gi rabatter på en del av vårt vareutvalg. Om du velger å kjøpe inn råvarer gjennom vår nettbutikk, kan du både nyte godt av vår markedsføring, og samtidig få lavere innkjøpspriser slik at man kan selge de ferdige produktene ut til kunder til en grei pris og tjene litt på det man lager.

Vi setter følgende kriterier:

  • Du må produsere varer for videresalg
  • Minimumskjøp er 1 meter av aktuelle stoffer

Det er dessuten mulighet for gratis link og annonsering for din virksomhet på vår hjemmeside.
Ta kontakt på post@fillefanten.no for mer info.

Birgitte, fillefanten.no

Vi minner også om at hjemmemammaer kan annonsere gratis på Hjemmemamma.com! 😉

Om Nienna

har skrevet 265 innlegg på denne bloggen..

Nienna er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Nå skriver hun masteroppgave og blogger på sin grønne bokblogg: According to Nienna. Følg henne gjerne videre der!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.