Er du hjemmemamma, med sans for søm og design?

Hjemmemamma.com er på stadig jakt etter gode produkter til nettbutikken, og ønsker samtidig å støtte både kreative hjemmemammaer og den trenden vi nå ser med hjemmelagde produkter. Vi vet også at det kanskje ikke blir like mye tid til markedsføring når man både syr selv og tar vare på barn samtidig, så vi ønsker å gjøre denne prosessen litt lettere for deg. Om du velger å selge gjennom nettbutikken vår, kan du både nyte godt av vår markedsføring, og samtidig slippe å forholde deg til ordrer, pakking, sending og så videre. Dette frigjør tid for deg, som du heller kan bruke på andre ting.

Vi setter følgende kriterier:

  • Du må selv ha designet det du syr, da det er forbudt ved lov å selge produkter man har sydd etter andres oppskrift uten å ha innhentet skriftlig tillatelse.
  • Leker må være CE-merket og være i henhold til leketøysforskriften.

Det er dessuten mulighet for gratis annonsering for hjemmemammaer på vår blogg, og dersom du er interessert i å sy på oppdrag, så har vi også et nyåpnet kompetansesenter du kan få gratis oppføring i.

Vi kan dessverre ikke garantere at vi til enhver tid har kapasitet til å ta i mot produkter fra alle som henvender seg, men ta gjerne kontakt på mail@hjemmemamma.com, så ser vi om vi kan komme frem til en avtale! 🙂

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge