mac software acrobat price of acrobat dc pro student teacher edition online software for pc indesign sales indesign cam autodesk revit architecture 2016 64 bit

Dagens lille tirsdagstips – Sølematte

2564169562_d682374225_baby-eating-dinner

Dere kjenner dere sikkert igjen, flekker her og flekker der. Det er ikke til å unngå uansett, enten det er på ens egne klær, bord, gulv osv. På et av barselstreffene jeg har hatt så fikk jeg et kjempetips av ei flott mamma.

Under spisebordet vårt hjemme på kjøkkenet så har vi et stort teppe, tepper er vel noe de fleste barnefamilier kanskje unngår under spisebordet pga søl, noe som igjen er uhygeniskt. Men her kommer løsningen, som har fungert for oss.

Under plassen til der lillemor sitter har vi plassert en gjennomsiktig gulvbeskytter. Den er stor nok til å ta imot det meste av søl og ikke minst, så enkelt å vaske/tørke bort. Ikke er den sjenerende heller. Siden matten er gjennomsiktig så vil teppefargen synes igjennom.

Vi valgte å kjøpe våres fra Ikea, Kolon heter den og den kostet ikke mange hundrelappene, men man kan sikkert få kjøpt det fra andre steder også.

Så til alle dere mammaer som fortviler over søl som havner ned på teppet enten ved kjøkkenbordet eller ved spisebordet, så vet dere nå at det finnes et alternativ til å fjerne teppet helt, nemlig en gulvbeskytter :)

Photo by Lars Plougmann

Om Toril

Toril Sørlie har skrevet 4 innlegg på denne bloggen..

Toril er navnet, og jeg er verdens stolteste mamma til ei aktiv lita jente. Er i utviklingsfasen med å starte opp for meg selv, forhåpentligvis min fremtidige drømmejobb!

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Dagens lille tirsdagstips – Sølematte”

  1. […] Sølematte som jeg velger å kalle det, er noe vi har gått til anskaffelse av. Dette var et tips vi fikk i fra en av mødrene på barselsgruppa til lillemor. Er du lei søl under spisebordet fordi lille krapylet ditt har lekt eller slosst med maten, så har du løsningen her. Gå til innkjøp av en gulvbeskytter, det koster ikke all verden. Se mer om hva jeg har skrevet om dette på: http://www.hjemmemamma.com/dagens-lille-tirsdagstips-s%c3%b8lematte#more-3264 […]

  2. Hild Frøya sier:

    Ååå.. Tusen takk for tips. Dette skal jeg sannelig skaffe meg jeg også.