Classy badetøy for deg som er litt bluferdig

Classy badetøy for deg som er litt bluferdig

/Reklame for Cellbes/

Endelig begynner vi å se antydningen av badesesongen som ligger foran oss, og det er på tide å tenke på utstyret igjen. I fjor takket nemlig min siste bikinioverdel for seg, med spiler som stakk ut og skåler som ikke lenger var så faste i formen. Derfor ble jeg strålende glad for at Cellbes hadde både bikini og badedrakt som jeg lenge har hatt lyst på – badetøy som er litt mer classy enn det jeg har hatt før, nemlig badetøy med miniskjørt!

Jeg skal skåne deg for meg i positur med badedrakt på (kanskje neste år!), men her kan du se hva jeg mener:

 

 

bikinitopp // bikinitruse // sandaler // veske // badedrakt // hatt

 

 

Her kan man rett og slett gå på stranden eller i svømmehallen og samtidig ha skrittet og bakenden sin litt for seg selv, og samtidig være super-classy! Jeg digger det!

Dette passer perfekt for meg, kjenner jeg. Jeg føler meg betraktelig finere i dette badetøyet, og ser nå frem til en klassisk fin sommer. Skikkelig Audrey Hepburn-aktig, og det blir jo ikke stort kulere enn det! 🙂

 

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!2 thoughts on “Classy badetøy for deg som er litt bluferdig”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge