BaByvandringer i Oslo

Om du befinner deg et sted i nærheten av Oslo i høst, kan du snart få være med på fine byvandringer som er tilrettelagt for barnevogner! Her vil du få lære om Oslo bys utvikling, historie, arkitektur og omgivelser, samtidig som du får deg både frisk luft og en god spasertur selv.

Norsk Form arrangerer også denne høsten en ny runde med BaByvandringer etter stort oppmøte og massevis av gode tilbakemeldinger fra i fjor. Faktisk var det hele 130 personer med på den siste turen, så her er det virkelig muligheter for å få sosialisert seg litt også!Denne høsten er det satt opp intet mindre enn 5 forskjellige BaByvandringer du kan være med på. Du kan lese mer om både program og praktisk informasjon på Norsk Forms hjemmeside!

Om Hjemmemamma


Forfatteren er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og ikke minst behovet for en levende natur. Hun var selv hjemme med barn i tre år. Følg henne også på: Skogfrue.no!

2 thoughts on “BaByvandringer i Oslo

  1. Det kunne jeg tenkt meg å være med på 🙂
    Om noen andre hjemmemammalesere dukker opp kan dere jo se etter en med en gammel brun barnevogn (fra 60/70tallet en gang) og si hei:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.